Shakes & Fidget - The Game - Fórum hry  
  #1  
Starý 24.11.2013, 15:35
tjanech tjanech je odpojený
Farmársky chlapec
 
Dátum registrácie: Nov 2013
Príspevky: 2
Post Bug mobilova verzia

Keď človek v sieni slávy klikne sám na seba aplikácia vypíše Aplikácia Shakes&Fidget prestala pracovať. Prosím o opravenie tohoto bugu.
Ale robí to len na nejakých mobiloch.

Last edited by tjanech; 24.11.2013 at 15:38.
Nasledujúci 3 užívatelia poďakovali za tento užitočný príspevok:
  #2  
Starý 24.11.2013, 16:23
deMolay's Avatar
deMolay deMolay je odpojený
Zelenáč
 
Dátum registrácie: Jul 2013
Poloha: tam kde ma to najviac bavi,...aktualne späť tentonkrát na CZ1
Príspevky: 23
Predvolené

Ja to mam tiez, mobil Xperia..ale padanie vo vseobecnosti byva dost casto aj pri hre, pri kliknuti na podzemie...su to zname trable, hadam to casom spravia
__________________
Nasledujúci 2 užívatelia poďakovali za tento užitočný príspevok:
  #3  
Starý 24.11.2013, 16:37
AnonymMouse's Avatar
AnonymMouse AnonymMouse je odpojený
Kapitán
 
Dátum registrácie: Feb 2013
Poloha: S:/Sergej2002 project's/Python/sergej2002 bot.py
Príspevky: 78
Poslať správu cez Skype pre AnonymMouse
Predvolené

Instalováním Graphic Packu padání přestane
  #4  
Starý 24.11.2013, 16:40
Jurči's Avatar
Jurči Jurči je odpojený
Kapitán
 
Dátum registrácie: Nov 2013
Poloha: Slovakia
Príspevky: 88
Predvolené

Citácia:
Pôvodne odoslal sergej2002 Zobraziť príspevky
Instalováním Graphic Packu padání přestane
Neni pravdá mne to padá aj s Graphic Packom, aj HD aplikacia mi pada ...
  #5  
Starý 24.11.2013, 16:43
nixedg nixedg je odpojený
Bojovník
 
Dátum registrácie: Nov 2013
Poloha: v tejto chvíli BA (škola), ale zvykne sa meniť
Príspevky: 54
Predvolené

Mne nepadá žiadna verzia (LG, HTC)
  #6  
Starý 24.11.2013, 18:32
AnonymMouse's Avatar
AnonymMouse AnonymMouse je odpojený
Kapitán
 
Dátum registrácie: Feb 2013
Poloha: S:/Sergej2002 project's/Python/sergej2002 bot.py
Príspevky: 78
Poslať správu cez Skype pre AnonymMouse
Predvolené

Me to prestalo po nainstalovani padat.. Mam Sony Xperii Miro
Jinak HD appka je cela zasekana..
  #7  
Starý 24.11.2013, 18:36
Kirunka's Avatar
Kirunka Kirunka je odpojený
Kapitán
 
Dátum registrácie: Mar 2013
Poloha: ♥ Ostrava ♥
Príspevky: 92
Poslať správu cez Skype pre Kirunka
Predvolené

Před poslední aktualizací mi appka skoro vůbec nepadala, když už tak fakt jednou za sto let ale po nové aktualizaci padá docela často..hlavně když vybírám v hospodě úkol :/
__________________
Podpis porušoval pravidlá fóra, in concreto max. limit rozmeru obrázkov ( Explicitne sa neuvádza, že by mal byť práve jeden, ale pri "preložení" prekračujú limit ) - je umiestnený v spoileri, dokým neprebehne jeho úprava. F.
Nasledujúci uživateľ poďakoval za tento príspevok:
  #8  
Starý 24.11.2013, 19:24
synectric's Avatar
synectric synectric je odpojený
Kámen
 
Dátum registrácie: Feb 2013
Príspevky: 96
Predvolené

Myslím si, že problém je v Androide samotnom, keďže s Androidom existuje veeeeľmi široká škála mobilov s rôznym výkonom, nie je možné pre Playu, aby zaručovala 100% funkčnosť na všetkých mobiloch. Jediné, čo vám môžem poradiť, je kúpiť si výkonnejší mobil alebo jednoducho čakať, občas vychádzajú updaty, ktoré zlepšujú aj všeobecnú stabilitu.
Nasledujúci uživateľ poďakoval za tento príspevok:
  #9  
Starý 24.11.2013, 19:27
AnonymMouse's Avatar
AnonymMouse AnonymMouse je odpojený
Kapitán
 
Dátum registrácie: Feb 2013
Poloha: S:/Sergej2002 project's/Python/sergej2002 bot.py
Príspevky: 78
Poslať správu cez Skype pre AnonymMouse
Predvolené

Citácia:
Pôvodne odoslal synectric Zobraziť príspevky
Myslím si, že problém je v Androide samotnom, keďže s Androidom existuje veeeeľmi široká škála mobilov s rôznym výkonom, nie je možné pre Playu, aby zaručovala 100% funkčnosť na všetkých mobiloch. Jediné, čo vám môžem poradiť, je kúpiť si výkonnejší mobil alebo jednoducho čakať, občas vychádzajú updaty, ktoré zlepšujú aj všeobecnú stabilitu.
Navíc kazdy je upraven vyrobcem..
  #10  
Starý 24.11.2013, 19:29
Kirunka's Avatar
Kirunka Kirunka je odpojený
Kapitán
 
Dátum registrácie: Mar 2013
Poloha: ♥ Ostrava ♥
Príspevky: 92
Poslať správu cez Skype pre Kirunka
Predvolené

Dělá to i na našlapaných mobilkách prosím pěkně
__________________
Podpis porušoval pravidlá fóra, in concreto max. limit rozmeru obrázkov ( Explicitne sa neuvádza, že by mal byť práve jeden, ale pri "preložení" prekračujú limit ) - je umiestnený v spoileri, dokým neprebehne jeho úprava. F.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
Nemôžete zakladať nové témy
Nemôžete pridávať odpovede
Nemôžete prikladať prílohy
Nemôžete upravovať vaše príspevky

BB kód je On
SmajlíkyOn
[IMG] kód je On
HTML kód je Off

Skok do fóra


Všetky časy sú vGMT +1. Práve je 19:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright© by 'Playa Games GmbH'