![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...
Last edited by razorsfx; 12.06.2016 at 13:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citácia:
Útoky by již měly ustat do doby, než to na vedení vyřeší. Napsal jsem jím další zprávu, abyse na to podívali. |
|
|||
|
|||
![]()
Pisal som ohladom zabanovania tohto hraca, pre umyselne zneuzivanie chyby, co je aj v popise pravidiel, ... taktiez som pisal v sprave, ze dokaz o tom, ze z mojej strany bol dany hrac upozorneni, ci je si vedomi, ze vyuziva tuto chybu, naco odpovedal ano, a je mu to jedno, mozem prilozit, taktiez som Vam ochotny spristupnit moju postu, ale bohuzial ziadna odpoved na podanu staznost nedosla ! ... Neviem co vsetko este potrebujete, Vy ste daneho hraca kontaktovali ?, je to predsa Vasa praca, kedze tento bug vyuziva v pokoji nadalej, tak asi aj logicky si je toho vedomi ...
Myslim, ze z mojej strany bolo podane uplne vsetko Staznost na dany spolok, Staznost na daneho hraca s moznostou poskytnutia dokazov, Staznost na Vas team podpory, neustale vypisovanie na forum, neobhajujem len Nas spolok, ale vsetkych ... Ziadna odpoved na mail alebo spolupraca z Vasej strany nedosla !, ... dohadujeme sa tu len ako idioti dookola stale o tom istom a neviete si dat rady s 10-rocnym deckom, ktore nahodou prislo na to, ako tento bug zneuzit. Mam inu robotu ako riesit taketo primitivne veci, myslim ze Vy, to ale zadarmo nerobite, tak spravte uz nieco ... PS: dokaz, kedy zacal tento problem presne nemam, ale staci si pozriet, kedy bola tato tema zalozena Last edited by razorsfx; 12.06.2016 at 14:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Ten hráč mal byť už dávno bloknutý za zneužitie bugu to je snáď každému jasné tak jak je každému jasné, že podpora pre slovenské s. stojí za... a vačší zmysel má v prípade problémov napísať Ježíškovi
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Zdravím Tak sa mi zdá že programátori v Nemecku nič nevyriešili???? Dnes bol napadnutý náš spolok "rytieri" spolkom "DRACIA KRV" a prehrali sme prišli sme o 180cti. Pritom v tom spolku je len jeden hráč "super smrt" level 2!!!!!!
Tak zas niekto využíva Bug v hre ktorý doteraz nebol odstránený!!!!! To má potom niekoho ešte baviť??? Čo bude ďalej? Zas na veľa preveľa po 3 týždňoch blok-nete tohto hráča? A kto nášmu spolku vráti to čo stratí a doteraz stratil?!?!?!?! Či ide len o to aby sme si kupovali hríby (investovali €) a tvárili sa šťastne že nám to vôbec ale vôbec nevadí!!!! S pozdravom FAIR PLAY NoR |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravím
A opätovne tu nahlasujem vedomé zneužívanie neodstráneného Bug-u v hre!!! Včera som to nahlasoval aj na podporu a žiadna odpoveď ani len ten automatický email!!!!! Či radšej sa na to už ani nereaguje? Programátori vôbec na tom pracujú, alebo je to len taká fráza na konci emailu??? Tak stručne zas prehrávame a strácame zo spolkom "Tour de France" tvorený jedným hráčom "HUMMER" level 3!!!! Po vašom zablokovaní spolku "DRACIA KRV" sme prezerali spolkovú sieň slávy a objavilo sa tam naraz viacero takýchto podozrivých spolkov ako "Tour de France" "titanic" "kontrafaktt"...... a nášmu spolku je hlavne podozrivé že to má niekto prichystané: spolok "rytieri prehrate" člen "bestkral" level 1 a spolok "jooo" člen "ahojte ryteri" a "jrpatyhhh" Tak aké bude riešenie ďalší postup?? Či máme len investovať € do hry aby programátori mali na výplaty a nič sa nedeje? S pozdravom Fair Play NoR |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|