![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pro zajímavost SLON z Cz forum vytvořil v den otevření s21 několik účtů a zadal na ně e-maily různých portálů (seznam, centrum,...). Zde jsou výsledky, za jak dlouho od vytvoření účtu mu do schránky přišly ověřovací zprávy a zda byly v spamu.
Tohle vám snad pomůže v rozhodování, na jaký e-mail účet zaregistrovat, abyste se vyhnuli potížím s ověřením e-mailu a usnadnili práci i mně. Jméno serveru - Doba - SPAM (Ano/ne) * Centrum.cz - 0-7min - Ne * Yahoo.com - 0-5min - Ne * Gmail.com - 0-4min - Ano * Outlook.com - 0-5min - Ano * Seznam.cz - 0-10 - Ne (většínou chodí do spamu) Last edited by Borshi; 26.12.2013 at 23:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Se seznamem nesouhlasím.Jakmile jsem se zaregistroval hned mi přiel e-mail.
|
||||
|
||||
![]() Citácia:
![]()
Podpis poruoval pravidlá fóra, in concreto max. limit rozmeru obrázkov ( Explicitne sa neuvádza, e by mal byť práve jeden, ale pri "preloení" prekračujú limit ) - je umiestnený v spoileri, dokým neprebehne jeho úprava. F. |
Nasledujúci 2 uívatelia poďakovali za tento uitočný príspevok: | ||
|
||||
|
||||
![]()
Já jsem se seznamem příli problémy neměl. Ano, někdy to dolo později, ne je zdrávo, ale dolo. A větinu případů mám ve spamu.
|
||||
|
||||
![]()
Mně na seznam do nějakýho S17/18 nepřiel email vůbec nikdy. A na nejnovějích serverech to začalo fungovat.
*°. *. ^^Chicony, the Fallen Hero^^ .* .°* "The way of life can be free and beautiful, but we have lost the way." ~ More than cleverness, we need kindness and gentleness. Without these qualities, life will be violent and all will be lost. ~
^- Charlie Chaplin, The Great Dictator -^ |
|
|||
|
|||
![]()
UPRAVENO :-)
|
|
|||
|
|||